Palvelut

Teen digitaalista markkinointia kokonaisvaltaisesti. Pääpaino palvelussani on hakukoneoptimoinnilla (SEO) ja -markkinoinnilla (SEM). Koska olen tarinankertoja, osaan myös tuottaa sisältöjä, jotka auttavat sinua erottumaan hakukonetuloksissa.

Mikäli palvelut kiinnostavat, ota yhteyttä riikka@longtail.fi.

Hinnat ja palvelut päivitetty 23.1.2020

Kotisivuanalyysi

Käyn läpi yrityksen kotisivut ja analysoin käyttämieni ohjelmien avulla sivuston käyttäjäystävällisyyden ja hakukonenäkyvyyden.  Saat siis analyysin ja jatkotoimenpide-ehdotukset samassa paketissa. 

Hinta 195,00€ (sis. alv. 24%)

Tilaa kotisivuanalyysi täyttämällä tämä lomake.

Laaja digimarkkinointianalyysi

Käyn läpi yrityksen kotisivut ja analysoin käyttämieni ohjelmien avulla sivuston rakenteen ja hakukonenäkyvyyden. Teen suppean kilpailija-analyysin. 

Tämän lisäksi käyn läpi kaikki yrityksen sosiaalisen median kanavat sekä teen niistä kilpailija-analyysin. Annan mukaan jatkotoimenpide-ehdotukset. 

Hinta 495,00€ (sis. alv. 24%)

2h pikakoutsaus

Haluatko käydä kanssani läpi verkkosivujasi henkilökohtaisesti tai puhelimitse ja saada uutta suuntaa tekemiseen? Onnistuu! Tavataan pääkaupunkiseudulla tai soitellaan ja autan sinut uuteen suuntaan.

Hinta 110,00€ + alv. 24%

Hakukoneystävälliset sisällöt

Tiedät jo ehkä, että sisällöt ovat kaikki kaikessa. Ilman niitä on vaikea houkutella ensimmäistäkään kävijää sivuille. Hakukoneoptimoinnin kannalta sisältöjä voi viedä moneen suuntaan, monella eri tapaa. Tehdään yhdessä yrityksellesi sisällöt niin, että ne puhuttelevat asiakkaita, mutta päätyvät myös hakukoneiden suosikeiksi.

Hinta 55€/h + alv. 24%

SEM-palvelut

Avainsanat, kohdeyleisö, budjetti… Tarvitsetko apua Google Adsin käytössä? Vai haluaisitko, että teen hakukonemainonnan puolestasi? Onnistuu. Sovitaan sinulle sopivasta strategiasta yhdessä.

Hinta 55€/h + alv. 24% (tehdystä työstä)

Digitaalisen markkinoinnin strategiat

Strategia alkaa nykyhetken analyysilla. Teen aluksi laajan digimarkkinointianalyysin, jonka pohjalta suunnittelemme tavoitteet, jotka yrityksesi haluaa saavuttaa. 

Analyysin jälkeen teemme suunnitelman, miten pääsemme toivottuun päämäärään. Tarkastelemme, mitä toimenpiteitä yrityksesi tulisi tehdä, jotta tavoitteet saavutetaan. 

Voimme yhdessä myöhemmin analysoida tilannetta ja tehdä tarvittavat suunnanmuutokset tuloksien pohjalta. Autan löytämään oikean tien mahdollisimman tuloksekkaaseen digimarkkinointiin. 

Tuntihinta 55€ + alv 24% (tuntiarvio 20-40 tuntia riippuen tarpeesta)

Verkkosivujen sisällölliset optimointipalvelut

Kaipaisivatko verkkosivusi sisällöllistä optimointia? Voin auttaa siinä. Teen ensin kotisivuanalyysin ja sen jälkeen autan tekemään verkkosivuille vaaditut toimenpiteet, kuten linkityksen ja hakusanaoptimoinnin. 

Hinta kotisivuanalyysi 195,00€ (sis. alv 24%) + 55€/h (+ alv 24%)

Valmennukset

Kaipaatko vain pientä, tai vähän suurempaakin, valmennusta päästäksesi suurimpien verkkosivu- ja näkyvyyshaasteiden yli? Autan siinä sinua ja autan työntämään sinut myös hyvään vauhtiin. Ota yhteyttä ja suunnitellaan, miten voimme yhdessä viedä verkkosivujasi ja näkyvyyttäsi eteenpäin.

Hinta, pyydä tarjous!

hakukoneoptimointi